2010 m. sausio 25 d., pirmadienis

Greičiau ateitų pirmadienis. Pagudpud, Filipinai

Prieš kurį laiką nebūtume pagalvoję, jog mūsų mėgiamiausios dienos taps pirmadienis, antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis. Jose gyvena tyla, vėjas, tuščias pajūris, virš galvos skrendančių ančių sparnų mostai, ramūs saulėlydžiai, skaidrus vanduo. Vėliau nepastebėtai užslenka karaoke, žmonių, coca-cola ir pilnų čipsų dėžių savaitgalis. Šiandien pirmadienis, ir ta palmė..kuri atrodo taip nepadoriai saldžiai, priima į savo pavėsį dar vienai savaitei. Luzono šiaurinė dalis mus nustebino.








7 komentarai (-ų):

Namučiai rašė...

Kai pas mus už lango minus 25 C, judviejų palmė kažkokia nepadoriai nuoga. Ima baimė, kad tuoj sustirs.

Vilmis rašė...

Kai atostogauji, tai tikrai savaitgalių nelauki ir tos minios poilsiautojų :)

Kotryna rašė...

very like :)

Laimona rašė...

Vilmi, tai kad mes nemanom, jog atostogaujam;)

Rita rašė...

valio, pagaliau nuotraukose parodomas ne tik grazuolis martynas, bet ir grazuole laimona

Unknown rašė...

Laimona, pavydas apima, matant tokius gražius vaizdus, baltas, ne juodas lietuviškas pavydas...kaip miela, kad tiek daug grožio matai, geri į save visą dalies pasaulio šilumą, kitokią kultūrą, patirtį, šypsenas, kurių sugrįžus Lietuvon trūks...
Gal kaip paukščiai ir Tu sugrįši pavasarį? O gal jau suki lizdą ten, toli toli, už jūrų marių ir kalnų, apsupta turkio grožio vandenų?

Laimona rašė...

Danguole, tikrai įdomu klaidžioti nepažįstamom gatvėmis, sutikti skirtingus žmones. Kartais įdomius, kartais ne. Kaip ir visur:) Mūsų tempas jau visai sulėtėjo, gal kur nejučia ir sustosim. Nežinia. Bet tai būtų dar viena įdomi patirtis. Kaita mums patinka:)