2009 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

Kaip mes radom Kalėdas

Nebuvo maistu nukrautų stalų, bet buvo Virsmas. Labai svarbus. Šalia dirbtinio sniego ir plastmasinių eglučių radom tikras Kalėdas.







11 komentarai (-ų):

x rašė...

Geras, nemaniau, kad jie taip aktyviai švenčia Kalėdas - juk čia krikščioniška šventė, o Malaizijoje krikščionių labai mažai.

Namučiai rašė...

Aišku, ne rogėse, o laive Kalėdų senelis. Jis jūrinis senelis ir iš jūros druskos jo žili plaukai bei barzda...

Amigo Group rašė...

Cia veiksmas vyko portugalu rajone Melakoje. I portugalus jie gal jau senokai nebepanasus, bet vis dar laikosi savo tradiciju, bei valgo riebu maista ir stengiasi, jog prie namu stovetu gal nenaujas, bet uztat europietiskas automobilis :) Ir dar jie labai megsta gerti alu :)

Unknown rašė...

Ar tebegyvenat ant upės kranto?

Amigo Group rašė...

Vis dar ten pat. Musu kambarys yra kartu ir pats geriausias, ir pats blogiausias. Patys turbut zinot kodel :)

Panasu i tai, jog seimininkai sausi isskrenda i Tioman'a ir visa guesthousa kelioms dienoms paliks mums priziureti, - va tada turetu atsiskleisti visi musu kambario pranasumai.

lina rašė...

Linkiu rasti ir Naujus Metus!

Laimona rašė...

Ačiū Lina, radom ir naujus metus. Sėdėjom ant kalno, šalia senos portugalų pilies ir žiūrėjom į mirgantį miestą. Kelias valandas buvom net visai vieni! Įdomus jausmas:)o po to matėm gal net kokius 5 saliutus:))))) tai šiais metais pasimatom Azijoje?:)))

lina rašė...

Laimona, jei sia savaite mes isigysim bilietus,tai labai daug sansu, kad pasimatysim Azijoje:)
Planuojam bent trims savaitems i Indonezija vasario viduryje...taigi, jau svaigstu.Bet pradziai dar bilietai.

Laimona rašė...

oooo, tikras smagumelis, Lina! Planuojant keliones prabėga pats nuostabiausias laikas. net šiurpuliukai nubėgo:) kaip butu smagu pasimatyti! atvežtumėt sniego gniūžtę:)))tik..kad mes 3-4 mėn planuojam būti Filipinuose (jau dabar esam)..kokį balandį varysim į Balį. O jūs dėl šalies jau apsisprendėt galutinai?:)))) tikrinai Airasia? ten dabar daug visokiu akcijų. laikom kumščius, kad susitiktumėm;)

Unknown rašė...

Na, panasu, kad jau antra kart prasilenksim...po Tailando.Gaila labai,bet reik tiketis bus trecias... Si karta Indonezija numatem,o Airasia esam tikrine... Bilietai iki HongKongo jau yra...valio!!!

Laimona rašė...

Kaip dėl tavęs džiaugiuosi!!!! Bus nepakartojamas laikas!! kaip lauksiu įspūdžių! Uh kaip gerai. o trečias kartas tai bus būtinai;)