2009 m. vasario 14 d., šeštadienis

Kanchanaburi, Tailandas



2008 11 15/20

Rytą kavinės/baro savininkas pradeda ištreniruotu mostu užsiversdamas puslitrį alaus, kurio didesnė pusė iškart meistriškai nugarma skrandžio link. Atsivertęs snargliną sąsiuvinį, pildo išpampusią skiltį “išlaidos”. Rezultatas: 32:0, į sklandaus verslo rudžių išėstus vartus. Moteris - pasaulinės krizės kertinis baslys. Prieš kelerius metus jaunas ir kelias dešimtis tūkstantėlių eurų pasitaupęs jaunuolis, aplankęs apdulkėjusį II Pasaulinio karo muziejų, pastovėjęs ant kankinių tilto vidurio, vakarą atšaldė bare. Vietinė fėja paskandino į sapną, iš kurio ne per seniausiai pakirdęs, rado save sėdinti su apipelėjusia barzda nusipirktame bare bei pildantį nuostolių kalendorių. Sienas puošia trijų vaikų nuotraukos, didelė galimybė, turintys jo kraujo.

Tilto, menančio tragediją, pašonėje įsikūrusiame turgelyje galima rasti karinių atributų, senovinių Japonijos pinigų, sportinių batelių su perpiešta “Nike” atributika, po pirmo skalbimo spalva prarandančių marškinėlių bei garsiai kalančią ir daug minčių nekeliančią muziką.

Pokalbis prie namelio: “ne, tikrai ne šįvakar. Mes juk tik prieš kelias valandas susipažinom. Tikrai net neturėk jokių minčių.” Pokalbis po dešimties minučių kambaryje už sienos: “Ne..aš nežinau, aš paprastai taip nesielgiu..” Dar po 5 minučių pasigirsta skardžios dejonės bei pradedame kartu į taktą suptis savo lovoje. Grupinė orgija su gaivališkais kaimynais, užtrukusi kelias valandas, namelyje ant vandens.

Krioklių slenksčiai, besimaudantys vandens voniose, nepaaiškinamai kelia troškulį.

0 komentarai (-ų):